STUD!O er vores et-stjernede Michelinrestaurant, hvor hele holdet bag hver dag går på arbejde med visionen om at forene passion og innovation. Her kan du lade dig forføre af en gastronomisk rejse fæstet i det fineste, nordiske køkken krydret med inspiration fra køkkenchef Damian Quintanas latinamerikanske baggrund.

STUD!O er placeret på husets øverste etage med en enestående og uforstyrret udsigt ud over Københavns Inderhavn over mod Operahuset. Lokalet er nordisk indrettet med eksklusive mørke træsorter, smukke petroleumsblå kakler og messinglamper.

STUD!O modtog sin første Michelinstjerne i 2014 bare fire måneder efter åbningen og har forsvaret den siden da. STUD!O rangerer desuden på OADs top 100 over de bedste restauranter i Europa i 2018, og får ligeledes global anbefaling i den danske White Guide 2018.

 

Ved selskaber på op til 6 personer, book venligst bord her.

Ved større selskaber kontakt venligst STUD!O direkte på studio@thestandardcph.dk  

Ved events eller større arrangementer kontakt venligst eventafdelingen på selskaber@thestandardcph.dk

 

Se meget mere om STUD!O her

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.