STUDIO er vores et-stjernede Michelin-restaurant på første sal i The Standard. Restauranten er indrettet i elegant nordisk stil med rene linjer, petroleumsblå kakler og en betagende udsigt over vandet og byens mangfoldige arkitektur.

STUDIO blev skabt i 2013 af Claus Meyer og Torsten Vildgaard og modtog allerede fire måneder senere en Michelin-stjerne. En stjerne, restauranten lige siden har bevaret. STUDIO er en af Danmarks mindste Michelin-restauranter, hvilket sikrer en unik oplevelse med plads til nærvær, hvor du også kan følge aftenen, som den forløber i det åbne køkken.

På STUDIO laver vi moderne skandinavisk mad set gennem internationale briller, og mens vi inspireres af mulighederne i sæsonens lokale råvarer, lader vi os samtidig gerne berige af nye indtryk og teknikker fra fjernere egne.

Vores britiske køkkenchef Alan Bates, er skolet i det franske køkken og har en fortid hos blandt andre El Cellar de Can Roca i Girona, Hands & Flowers, The Fat Duck og Henne Kirkeby Kro. Hans egne præferencer og nysgerrighed retter sig også mod blandt andre Asien, særligt det japanske køkken, hvor maden typisk er lettere, men har en stor smagsintensitet. ”Det er ikke et tungt køkken, og det tiltaler mig. Jeg kan godt lide, når man efter et måltid ikke er tung og træt, men har en følelse af lethed i kroppen, et ’spring in your step’", som han siger.

STUD!O modtog sin første Michelinstjerne i 2014 bare fire måneder efter åbningen og har forsvaret den siden da. STUD!O rangerer desuden på OADs top 100 over de bedste restauranter i Europa i 2018, og får ligeledes global anbefaling i den danske White Guide 2018.

 

Ved selskaber på op til 6 personer, book venligst bord her.

Ved større selskaber kontakt venligst STUD!O direkte på studio@thestandardcph.dk  

Ved events eller større arrangementer kontakt venligst eventafdelingen på selskaber@thestandardcph.dk

 

Se meget mere om STUD!O her

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.