The Standard

På The Standard har vi en af Københavns smukkeste beliggenheder ved Inderhavnsbroen og Nyhavn. Vores gæster kan fra alle husets restauranter nyde den smukke udsigt året rundt, og om sommeren frister terrassen med snacks og kølige drinks kun et stenkast fra vandet.

The Standard huser fire unikke koncepter:

 

Den Nordiske Michelinrestaurant STUD!O

Den moderne danske bistro Almanak

Den farverige og grønsagselskende Mission

Det eksklusive Private Dining

 

De 4 koncepter udgør huset The Standard, og sammenlagt har vi derfor en bred palette af kompetencer, som du kan læse meget mere om her. Restauranterne har hver sin stil og personlighed, og du vil derfor som gæst derfor altid kunne prøve noget nyt prøve på The Standard.

Da vi og vores restauranter er en stor familie under samme tag , kan hele huset også tages i brug til større arrangementer og events.

 

En historisk bygning

 

Oprindeligt blev bygningen, som i dag udgør The Standard, brugt som toldhus og hed Gammel Toldkammer. Den blev opført i 1937 af den danske arkitekt og kongelige bygningsinspektør Kristoffer Varming. På grund af sin aflange form bliver bygningen også kaldt ‘penalhuset’.

I 1965 overgik bygningen til Scandlines, hvor de fortoldede varer i den ene ende og solgte billetter til skibe og færger til og fra Sverige i den anden. Der var et mylder af folk her på Havnegade, når både små skibe, større færger med plads til biler og flyvebåde lagde til. Den sidste afsejling fra Havnegade var i 2002, fordi efter Øresundsbroen åbnede i 2000, ville folk hellere køre over sundet.

Efter en større renovering åbnede de første restauranter i bygningen i 2005. I 2013 overtog Claus Meyer sammen med en gruppe investorer hele bygningen. Her åbnede de Almanak, STUD!O, den indiske restaurant Verandah og en jazzklub, hvor de to sidste er lukket igen.

-

Ultimo 2017 overtog den nuværende ejerkreds sammen med Claus husets drift, og efter en respektfuld ombygning i 2018 blev The Standard Private Dining færdig i den gamle Jazz klub, og få måneder senere kunne dørene også åbnes til Restaurant Mission i de gamle Verandah lokaler.

Sammen med Almanak og STUD!O er huset The Standard i 2019 dermed atter fyldt op og fuld af liv.

Velkommen på The Standard

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.