Selskab

 
Hold jeres næste fest i smukke og eksklusive rammer i hjertet af København. I vores Private Dining venue kan I holde et uforstyrret selskab på 1. sal med udsigt til Inderhavnen og Knippelsbro for 55-65 gæster. Lokalet er indrettet i dybblå og guld nuancer med art deco-inspirerede Gubi-lamper og Verner Pantons behagelige 430-stole. Det smukke lysindfald og den perfekte akustik gør, at lokalet er behageligt at være i, uanset om I er et større eller mindre selskab. Til jeres selskab vil lokalet være indrettet og dekoreret efter jeres ønsker.

Vores dygtige kokke og tjenere vil forkæle jer med udsøgt mad, der følger sæsonen fra en af husets tre restauranter, og køkkenernes diversitet gør, at der er noget for enhver smag. Hertil vil vores sommeliers sammensætte en vinmenu afstemt efter jeres ønsker og budget.

 

Vi tilstræber altid et højt niveau af personlig service, da man som vært skal kunne nyde dagen med sine og gæster, og dermed føle sig tryg i, at vi har styr på  jeres ønsker for dagen

 

Vi står derfor også klar til at hjælpe med både planlægning og afholdelse af netop det skræddersyede selskab, som I drømmer om.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.