Reception

 
Ønsker I en reception i hjertet af København, og med vandet som nærmeste nabo. Så kunne vores Private Dining venue med sine smukke historiske rammer og udsøgt mad være stedet for dig.

Med direkte udsigt over Inderhavnen og Vor Frelser kirke kan I i uforstyrrede omgivelser nyde dagen med jeres gæster. Vi tilbyder elegante og smukke rammer på 1. sal til bryllupsreception, jubilæum eller anden reception. Siddende kan lokalet rumme 55-65 personer og op til 100 stående.

Lokalet er indrettet i luksuriøse dybblå og guld nuancer, har et smukt lysindfald og perfekt akustik. Det er indrettet med art deco-inspirerede Gubi-lamper og behagelige 430-stole fra Verner Panton. Lokalet vil blive dekoreret og indrettet efter jeres ønsker for dagen.

Med The Standards unikke placering, har I samtidig mulighed for at holde noget af receptionen på vores terrasse ud til vandet.

Vores dygtige kokke og tjenere vil forkæle med udsøgt mad, der følger sæsonen og vores kompetente sommeliers vil sammensætte en vinmenu der passer dertil - og selvfølgelig afstemt med jeres ønsker og budget.

Vi tilstræber altid et højt niveau af personlig service, da man som vært skal kunne nyde dagen med sine og gæster, og dermed føle sig tryg i, at vi har styr på  jeres ønsker for dagen

Vi står derfor også klar til at hjælpe med både planlægning og afholdelse af netop det skræddersyede selskab, som I drømmer om.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.