Konfirmation

 
For de fleste er konfirmationen den første store fest, hvor man som “næsten voksen” får lov til at deltage i planlægningen.  Derfor vil vi også meget gerne, at jeres barn er med i hele processen, og ikke mindst i valget af menu i samarbejde med vores kokke.  

Vi står med andre ord  klar til at hjælpe med både planlægning og afholdelse af netop den konfirmation, som både I og jeres søn eller datter drømmer om.

I The Standard Private Dining holdes festen i eksklusive lokaler med udsigt over Københavns Inderhavn. I de dybblå omgivelser med behagelige Verner Panton stole og Gubi-design kan I sammen nyde den store dag med op til  55-60 gæster.

Vores Private Dining venue er på 1. sal, så I får en uforstyrret fest. The Standards unikke placering helt ud til kajen, gør det samtidig muligt for konfirmanden at ankomme i båd, på land i en Ferrari eller på ladet af en Christianiacykel. Alt imens gæsterne venter ude eller inde med velkomstdrink og snacks.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.