Fødselsdag

Nærmer du dig en rund fødselsdag ,- om det så er 30, 50 eller 100 år,  kan vores eksklusive Private Dining lokale i hjertet af København, måske være lige netop dét du leder efter.  

Beliggende på 1. sal i The Standard, og med en unik udsigt over inderhavnen, har du mulighed for at holde en skræddersyede fest i de smukkeste rammer. Lokalet er holdt i et smukt, dybt blå og gul design med art deco-inspirerede Gubi-lamper og Verner Pantons 430-stole. Her er en perfekt akustik og flot lysindfald fra de store vinduer, hvorfra I kan nyde udsigten over vandet og Knippelsbro.  På dagen indretter og dekorerer vi lokalet efter dine ønsker.

Vores kokke og tjenere vil servere gastronomi der følger sæsonen, og du kan vælge din foretrukne stil blandt en af  husets tre køkkener. Husets store kulinariske diversitet gør, at der er noget for enhver smag. Hertil vil vores kompetente sommeliers sammensætte en vinmenu afstemt efter jeres ønsker og budget.

Vi tilbyder i hele processen fra tanke til fest en personlig kontakt til vores ansvarlige personale - Det er vigtigt for os, at I får lige netop den fest i drømmer om sammen med jeres gæster.

Private Dining kan rumme 50-60 gæster. Hvis I ønsker en større fest, så kontakt os endelig for andre muligheder under samme tag i Huset the Standard.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.