Bryllupsdag

“Størst af alt er kærligheden”, og dermed også de anledninger, hvor vi fejre den. Vi føler det derfor også som et stort privilegium - og et stort ansvar - hver gang dagen bliver lagt i vores hænder.

Tanker og drømme for, hvordan disse dage  skal fejres er næsten altid forskellige, og vi tilstræber derfor et så tæt samarbejde med jer som muligt. Vi skal kende jeres ønsker for dagen, så det eneste I skal er, at nyde hvert eneste sekund med jeres gæster.

The Standard ligger i hjertet af København, og med vandet som nærmeste nabo. Her kan vi tilbyde, at holde jeres dag i eksklusive og historiske rammer med fri udsigt til Inderhavnen. Vores luksuriøse Private Dining lokale er indhyllet i et elegant, dybblåt design med art deco-inspirerede Gubi-lamper og Verner Pantons behagelige 430-stole.

Rummets optimale akustik tillader, at man uden problemer kan holde tale uden mikrofon, og i kombination med det flotte lysindfald, er lokalet på mange måder særdeles velegnet til lige netop denne slags fester.

Lokalet ligger uforstyrret på 1. sal, og vores kokke og tjenere vil forkæle jer med en udsøgt menu, der altid følger sæsonen, fra en af husets tre restauranter. Køkkenernes kulinariske diversitet gør, at der er noget for enhver smag. Hertil vil vores sommeliers sammensætte middagens vin i henhold til jeres menu, smag og budget.

The Standards unikke placering helt ud til kajen, gør det samtidig muligt, hvis I skulle ønske at ankomme i båd.

Private Dining kan rumme 50-60 gæster. Hvis I ønsker en større fest, så kontakt os endelig for andre muligheder.  

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.