Bryllup

Det bliver ikke meget større, og det er det også stort for os. Det er dagen, hvor vi er med til at opfylde drømme, og vi føler det hver gang, som et stort privilegium - og et stort ansvar.  

Vi tilstræber derfor også  et så tæt samarbejde med jer som muligt. Dette så vi fællesskab kan planlægge netop det skræddersyede bryllup, som I drømmer om. I skal kunne føle jer trygge ved, at vi har styr på jeres ønsker for dagen . Det eneste I skal er, at nyde hvert eneste sekund med jeres gæster.

The Standard ligger i hjertet af København, og med vandet som nærmeste nabo. Her kan vi tilbyde, at holde jeres bryllup i eksklusive og historiske rammer med fri udsigt til Inderhavnen. Vores luksuriøse Private Dining lokale er indhyllet i et elegant, dybblåt design med art deco-inspirerede Gubi-lamper og Verner Pantons behagelige 430-stole.

Rummets optimale akustik tillader, at man uden problemer kan holde tale uden mikrofon, og i kombination med det flotte lysindfald, er lokalet på mange måder særdeles velegnet til lige netop bryllup.

Lokalet ligger uforstyrret på 1. sal, og vores kokke og tjenere vil forkæle jer med en udsøgt menu, der altid følger sæsonen, fra en af husets tre restauranter. Køkkenernes kulinariske diversitet gør, at der er noget for enhver smag. Hertil vil vores sommeliers sammensætte middagens vin i henhold til jeres menu, smag og budget.

The Standards unikke placering helt ud til kajen, gør det samtidig muligt for at I som brudepar kan ankomme i båd, mens gæsterne venter ude eller inde med velkomstdrink og snacks.

 

Private Dining kan rumme 50-60 gæster. Hvis I ønsker en større fest, så kontakt os endelig for andre muligheder.  

Læs mere her om Reception 

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.