Dåb

 
Tænker I jeres dåbsfest som brunch, frokost eller middag - og er budgettet stort eller mindre, så kunne The Standard Private dining måske være en mulighed.

Private Dining kan I holde jeres barnedåb i eksklusive og smukke rammer i hjertet af København. Her får I en flot udsigt fra 1. sal over Inderhavnen og Vor Frelser Kirke, hvor I kan holde en uforstyrret barnedåb for 50-60 gæster. Lokalet er indrettet i luksuriøse dybblå og guld nuancer, har et smukt lysindfald og perfekt akustik. Det er indrettet med art deco-inspirerede Gubi-lamper og behagelige 430-stole fra Verner Panton. Til jeres barnedåb vil lokalet blive dekoreret og indrettet efter jeres ønsker.

Vores dygtige kokke og tjenere vil servere udsøgt mad, der følger sæsonen fra en af husets tre køkkener. Husets store kulinariske diversitet gør, at der er noget for enhver smag - også eventuelle børns. Hertil vil vores kompetente sommeliers sammensætte en vinmenu afstemt efter jeres ønsker og budget.

Vores rutinerede personale garanterer en personlig og god service, da det er vigtigt for os, at I kan nyde dagen og jeres gæster uden at bekymre jer om noget.

Vi står klar til at hjælpe jer med planlægning og afholdelse af jeres barnedåb. Vi garanterer, at servicen er i top, og dagen bliver skræddersyet efter jeres behov, så I og den lille ny får en uovertruffen oplevelse.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.