MICE

På The Standard tilbyder vi unikke muligheder til alle former for møder, konferencer, events og arrangementer med plads til 300 siddende gæster, når hele huset tages i brug.

Arbejder du ligesom os med afholdelse af møder, middage, konferencer og events for kunder i ind- og udland, så skriv eller ring derfor til os. Vi fremsender gerne et konkret tilbud, og mødes også gerne til en snak om samarbejde.

Med gæsten i centrum, er vi altid interesseret i at optimere kundens totale oplevelse, og indgår derfor også samarbejder med andre specialister på området.

Kontakt

Dorte Juhl Østergaard
Head of Customer Experience & Partner

Tlf. (+45) 21 63 60 83

Mail: dju@thestandardcph.dk

The Standard Private Dining

I The Standard Private Dining tilbyder vi eksklusive møde og dining faciliteter i hjertet af København

The Standard ligger ved Nyhavn med en unik udsigt til vandet. I vores Private Dining venue kan man helt uforstyrret holde møder eller middage med op til 50-60 deltagere. Lokalet kan ligeledes omstilles til konferencebrug med teateropstilling op til 80 personer eller til stående reception med op 90 personer gæster.

Lokalet er indrettet med smuk, dansk design. De behagelige Verner Panton 430-stole og prisvindende lamper fra Gubi. Oprindelige indrettet som Jazz Club, har rummet har en perfekt akustik, hvorfor man uden problem kan tale hele lokalet op uden en mikrofon.

Vi indretter rummet efter kundens/jeres behov og tilbyder det AV-udstyr, whiteboards osv., som måtte ønskes til eventet.

På The Standard tilbyder vi mad af høj kvalitet fra en af vores tre restauranter. Grundet det store udvalg, har vi noget for enhver smag.

STUD!O er vores Michelinrestaurant med en stjerne. Her kombineres det nordiske køkken med køkkenchefens chilenske baggrund.

Almanak er vores nordiske bistro, hvor traditionel dansk mad får en moderne drejning. Her ekselerer de især i den danske nationalklassiker: smørrebrød.

Mission fokuserer på de forskellige middelhavskøkkener, som de kombinerer for optimal smag og serverer til deling family-style.

Vores erfarne sommeliere har sammensat udsøgte vinmenuer og samlet en god beholdning af vin i huset, hvorfor vi vil altid kunne tilbyde vine baseret på gæsternes smag og budget.

Vi skræddersyr alle events efter kundens/jeres behov og tilbyder et højt service niveau. På den måde garanterer vi en fejlfri og professionel eksekvering.

Offentlig transport:

The Standard er kun fem minutters gågang væk fra metroen på Kongens Nytorv. Denne metro er direkte forbundet til Kastrup Lufthavn, som man kan nå inden for 20 minutter.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.