Seminar & Workshops

Afhold jeres næste seminar eller workshop i vores Private Dining venue i centrum af København, hvor det inspirerende design og smukke udsigt over Inderhavnen kan danne rammerne om jeres kreative proces. Lokalet er placeret på 1. sal, hvorfor I helt uforstyrret kan lade jeres kreative ideer få fri spil. Rummets fleksible indretning med elegante gardiner, optimale lysindfald og gode akustik giver jer de perfekte forhold, hvad end I er to eller halvtreds deltagere.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger med forplejning og service både før, under og efter jeres workshop. Afhængigt af jeres behov bliver lokalet udstyret med AV-udstyr, whiteboards og andre kreative materialer, der lejes til formålet.

Vores eksklusive Private Dining lokale kan rumme 50-60 siddende personer. Såfremt I ønsker at afholde et større seminar eller workshop, kontakt os og hør om husets øvrige muligheder.

Vi står klar til at hjælpe med planlægning og afholdelse af jeres næste workshop eller seminar, så I får en problemfri oplevelse med højt serviceniveau.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.