Reception

The Standard tilbyder jer eksklusive rammer i det centrale København til afholdelse af jeres næste reception. Vores Private Dining lokale på 1. sal har et smukt lysindfald og er indrettet i et unikt dybblåt design med Gubi-lamper og Verner Panton 430 stole, og direkte udsigt over Inderhavnen og Knippelsbro mod vest. Her kan I holde en uforstyrret reception i særklasse skræddersyet efter jeres ønsker.

Holder I reception, kan I være op til 90 stående personer i vores stilfulde Private Dining venue. Hvis I er flere, kan hele huset benyttes på tværs, hvilket giver mulighed for at afholde en reception for op mod 300 personer.

Vores rutinerede personale står klar til at hjælpe med planlægning og afholdelse af jeres næste reception. Vi foretrækker en tæt og personlig dialog for at sikre, at jeres specifikke ønsker og behov bliver imødekommet med kreative forslag, som eksekveres med sikker præcision.  

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.