Pressemøde

På The Standard i hjertet af København kan I afholde jeres pressemøde i stilfulde omgivelser med Inderhavnen og Knippelsbro som baggrund. I vores smukke Private Dining venue på 1. sal har I mulighed for at holde et uforstyrret pressemøde. Lokalet er indrettet i et dybblåt design med Gubi-lamper og Verner Pantons 430-stol. Samtidig er der en god akustik, hvor man uden problemer kan tale hele lokalet op uden mikrofon, hvorfor lokalet er ideelt til et pressemøde. Vi sørger for personlig service samt mad og drikke i særklasse fra vores køkkener, hvis dette ønskes.

Lokalet bliver indrettet efter jeres behov og udstyret med det nyeste AV-udstyr, whiteboards eller andet, I måtte ønske.

I teateropsætning kan lokalet rumme 80 personer. Hvis I er flere, kan husets andre lokaler bruges, hvor der samtidig vil være direkte udgang til Inderhavnen.

Vi står klar til at hjælpe med planlægning og afholdelse af jeres næste pressemøde, så I får en problemfri oplevelse med højt serviceniveau.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.