Møder & Konferencer

 

Hvis I ønsker at give jeres forretningsforbindelser en mødeoplevelse ud over det sædvanlige i det centrale København, er vores eksklusive Private Dining lokale stedet. Her får I uforstyrrede og inspirerende omgivelser på 1. sal ud mod vandet med optimalt lysindfald, hvor I kan sidde helt privat.

Lokalet er dynamisk indrettet med blå gardiner, der kan justeres afhængigt af antallet af mødedeltagere. Lokalet kan rumme 50-60 deltagere siddende gæster og op til 80 personer i teateropsætning. Vi sørger for en personlig service, samt mad og drikke i særklasse. Vi tilbyder skræddersyede mødepakker med forplejning og service både før, under og efter arrangementet efter jeres ønsker. Lokalet bliver indrettet efter jeres behov og udstyret med det nyeste AV-udstyr, whiteboards og lignende, der lejes til formålet.

Vi står klar til at hjælpe med planlægning og afholdelse af jeres næste møde eller konference, så I får en problemfri oplevelse med højt serviceniveau.

HUSETS KOMPETENCER

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.