Julefrokost

Ønsker I at holde en julefrokost i hjertet af København i eksklusive omgivelser, er vores Private Dining venue det optimale sted. Lokalet er indrettet i et dybblåt design med art deco-inspirerede Gubi-lamper og Verner Pantons 430-stol og har god akustik, grundet dets tidligere funktion som jazzklub. Nyd en uforstyrret fest på 1. sal med udsigt over Inderhavnen, indrettet efter jeres behov. Vi skræddersyr aftenen efter jeres ønsker og tilbyder jer specialudvalgt mad fra husets forskellige restauranter. Vores kompetente sommelierer kan samtidig sammensætte en udsøgt vinmenu efter jeres ønsker og budget.

Vores eksklusive Private Dining lokale kan huse 50-60 personer. Såfremt I ønsker at afholde en større julefrokost, kontakt os og hør om husets øvrige muligheder.

Vi står klar til at hjælpe med planlægning og afholdelse af jeres næste event, så I får en problemfri oplevelse med højt serviceniveau.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.