Generalforsamling

Hvis I ønsker at holde en uforstyrret generalforsamling i det centrale København, er vores Private Dining lokale på 1. sal med direkte udsigt til Inderhavnen en oplagt mulighed. Det dybblå design med art deco-inspirerede Gubi-lamper og Verner Pantons 430-stol samt lokalets gode akustik  gør det til et ideelt og eksklusivt sted at holde generalforsamling. Vi skræddersyr arrangementet med forplejning og service i særklasse både før, under og efter mødet efter jeres ønsker. Hvis I ønsker vin, står vores erfarne sommelierer til rådighed.

Lokalet bliver indrettet efter jeres behov og udstyret med det nyeste AV-udstyr, whiteboards og lignende, der lejes specielt til lejligheden.

Vores stilfulde Private Dining venue kan huse 50-60 personer i mødeopsætning og op til 80 personer i teateropsætning.

Vi står klar til at hjælpe med planlægning og afholdelse af jeres næste generalforsamling, så I får en problemfri oplevelse med højt serviceniveau.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.