Bestyrelsesmøde

På The Standard i hjertet af København kan I i vores Private Dining venue holde et skræddersyet og uforstyrret bestyrelsesmøde. Vi tilpasser gerne opsætning, udstyr og forplejning til mødets formål, dets deltagere og den afsatte tid.

Vi tilbyder en personlig service samt mad og drikke i særklasse fra husets forskellige restauranter. Vi skræddersyr arrangementet med forplejning og service både før, under og efter arrangementet efter jeres ønsker. Hvis I ønsker vin, står vores erfarne sommelierer til rådighed. Lokalet bliver indrettet og udstyret med det nyeste AV-udstyr, whiteboards og lignende, bestilt efter jeres behov.

Med udsigten fra 1. sal over Inderhavnen, den dynamiske indretning hvor blå gardiner justeres afhængigt af antallet af mødedeltagere og den gode akustik, gør lokalet til det perfekte mødelokale. Vores stilfulde Private Dining lokale kan huse 50-60 personer i mødeopsætning og 80 personer i teateropsætning.

Vores rutinerede personale står klar til at hjælpe med planlægning og afholdelse af jeres næste event. Vi garanterer en personlig og god service, da vi ønsker at give jer en problemfri oplevelse.

Kontakt os

Hvert arrangement hos os er unikt, og du vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægningen. Vores erfarne team kan hjælpe dig med alle typer arrangementer. Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for dig.

NYHEDSBREV

Få de seneste nyheder om alt der foregår på The Standard

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.